Mål i sikte...

Publicerat: 2011-11-30 | 12:44:52 i Pyret
Glömde ju säga att det idag är sista dagen på månaden och därmed sista dagen på sockerutmaningen. Jo nu kan jag allt få unna mig nåt gotte ibland. Känns skönt att inte känna det där suget varje dag längre. Kanske slutar jag med godiset igen efter nyår, men nu är det juletid och jag är värd en och annan lussebulle till kaffet!

Melwin tränar en stund varje dag... ibland är huvudet sååå tungt och andra gånger orkar han lyfta det en stund och se världen ur nytt perspektiv.


coffeetalk

Publicerat: 2011-11-30 | 11:29:55 i Vardag
Sitter med dagens 3e kaffekopp vid köksbordet och planerar upplägget av den här dagen. HImla längesen jag plitade ner några rader här på bloggen, så det får prioriteras först..hehe.

Helgen spenderades i värmland med släkt och vänner. Det blev en intensiv helg med många nya möten och intryck för lilla Pyret. Han fick så mycket presenter att vi inte fick plats med allt i bilen. Mamma och Pappa får ta med resten då de kommer på jul. Knas! Vill tacka än en gång för alla fina presenter! (Vet att många av er är här och kikar emellanåt)

På vägen hem sov Melwin nästan hela resan, men vaknade efter Örebro för mat och blöjbyte. Därefter satt han en stund och tittade på endel av de fina sakerna han fått under helgen innan han åtterigen somnade.

 Koma?
 Oj så spännande...



Det enda negativa med resan är att Melwins rutiner har rubbats... Nu äter han stup i kvarten och vaknar varannan timme på natten... Jag var helt slut i kroppen igår. Antagligen av sömnbrist och amning. Det är inte speciellt roligt de dagarna. Jag känner alla måsten hänga över mig,s amtidigt som jag knappt orkar resa mig ur soffan för att ta något att äta. Hoppas att det snart vänder tillbaka igen. Var ju så bortskämd med att han sov mellan 9-2 och sen mellan halv 3 och 5.

Idag är jag piggare (tack och lov). Vet inte om det beror på att jag tvingades ta det lugnt igår, eller på de 3 kaffekopparna som jag druckit till frukost...haha. Goa brorsan hade med sig min julklapp/födelsedagspresent... Gissa vad jag fick? En kaffekokare naturligtvis - Den jag önskat mig här på bloggen! =) Kommer bli mitt nya beroende nu när jag lyckats sluta vara beroende av godis. Men någon last ska man väl ha?

Har ni vägarna förbi, så sätter jag gärna på en kopp kaffe!

 Lite kär i den maskinen <3


Fick alla adventsprydnader som jag beställde förra veckan, så nu är här adventsfint i huset. =) Jättefint med renen utanför, men upptäckte ett problem. Sladden till renen var alldeles för tjock för att dras genom dörren, så nu kan vi inte tända lamporna. *suck* Måste finna en lösning på detta. Det är ju inte alls lika roligt om man inte kan tända de fina lamporna när mörkret faller. Kanske får ta hit Älsk. systers man (elektriker) för att dra dit ett uttag. 

Inte enda problemet jag stött på med julstöket dock. Pinsamt, men jag vete tusan hur man ska lyckas byta gardiner på skenan i vardagsrummet. Blev förbannat och la ner projektet igår, men ska ta en titt i dagsljuset idag. Kan ju inte besegras av en gardin..haha!


 Man behöver faktiskt inte ha mossa i staken!
 Bara snön som fattas...
 "Bara" gardinerna som ska fixas...Grr..



Nehepp. Kaffekoppen är tom och jag har 2 tim och 20 minuter på mig att fixa iordning allt och mig (Melwin är redan påklädd i sin fina nya tröja) innan vi ska knata till centrum och möta alla goa mammor och bebisar. Mammaligan samlas för fika..hehe... Se upp där ute! hehe.


 Mammas snygging! <3

Vilse i pannkakan

Publicerat: 2011-11-24 | 21:12:12 i Vardag

Läkarbesöket gick bra. Pyret är helt perfekt - visste jag ju! Mammas älskling <3!

6940g och 62cm lång... Nästa besök för vägning om 4 veckor.

Måste visa en bild från besöket på BVC. Melwin provsatt fotöljen i väntrummet. Så söt! Ingen kan väl tro att han bara är 2 månader. Ser äldre ut... speciellt när han sitter i egen stol. Tyvärr risig kvalité på bilden, som vanligt... Nästa mobil måste verkligen ha blixt. Skruttkamera på den jag har nu. 






När vi kom tillbaka till BVC för att berätta om vår förlossning för föräldragruppen, visade det sig att BM hade gett oss fel tid. Hon var själv på kurs och vi fick veta av en annan BM att det är först nästa torsdag som mötet är. Jag blir inte förvånad...Vår BM är urgullig, men hopplöst virrig. Var bara att knalla hem igen. Bokade dock tid för efterkontroll när jag ändå var på plats, så helt onödigt var det inte ändå.

Nu ska jag natta Melwin (som redan somnat i soffan och säkerligen kommer vakna på vägen in i sovrummet) och sen själv hoppa till kojs. Imorgon måste vi gå upp ganska tidigt, så att vi slipper stressa. 9:45 har vi stämt möte med en annan mamma för att gemensamt gå till första tillfället babymassage. Gott för de små liven. Alla vi mammor är nog aningen avis... skulle inte sitta helt fel med en go massage för ömma axlar och ryggar.

Natti natti! 

 


Babbel

Publicerat: 2011-11-24 | 12:17:35 i Vardag

Sitter och försöker fundera tillbaka på förlossningen. Den där klyschan om att man glömmer fort, den stämmer nog. Måste också fundera över VAD och framförallt HUR jag ska berätta om förlossningen för de blivande föräldrarna ikväll. Jag vill ju inte skrämma dem, men samtidigt ska jag ju berätta om hur det kan gå. Innan dess ska pyret på 2-månaderskoll hos läkaren, så vi har en hel del på schemat idag.

2 månader sen förlossningen på söndag... och det går åt rätt håll. Kroppen börjar så sakteliga att minska i omfång och krafterna börjar komma tillbaka. Magen är dock näst intill körd fortfarande. Får ta det lugnt ett tag till. Som höggravid hade jag ett midjemått på 125 cm... HUGA! Nu försvinner cm efter cm varje vecka. Idag var midjemåttet 92 cm. NICE! Jag har ju satt upp 90 cm som mål till jul, men det lär jag ju knäcka långt innan dess. 3 cm har försvunnit sen förra veckan, så det bara rasar av. Får vara glad så länge som det gör det.

Sist jag la ut en bild på magen var för en månad sen ungefär... här kommer en jämförelse... Tycker nog att det syns att det har hänt grejer...

 




Nu är det dags för lunch och sen ska jag och pyret bege oss ut på dagens äventyr. Simma lugnt! =)


Julshopping

Publicerat: 2011-11-23 | 16:56:17 i Vardag

Eftersom det plötsligt slog mig att det redan är advent till helgen, först nu.. GAH!... så har jag idag shoppat loss lite nya dekorationer till huset. Har beställt från Jotex där det var 40% på en vara och 20% på resten av köpet. Sparade 1200kr och får massa bra saker för 900kr ink frakt.

Gardiner, kuddfodral, ljuslykta att ha utanför dörren, adventsstjärnor, kakburkar och en ren (se nedan). Alla grannar har satt upp utebelysning i form av ljusnät över buskar eller istappslampor kring taknocken... så då slår jag till med en ren på framsidan huset. Tror att det kommer bli skitfräckt!

Det enda som är tråkigt är ju att sakerna inte kommer förrän nästa vecka.... Men, den som väntar på nåt gott! Jag får la vara sist i kvarteret att adventsstöka. Kanske hinner det till och med bli vinter tills dess så att renen slipper stå i höstlandskap.




Oj, så stor den är...

Publicerat: 2011-11-23 | 10:46:18 i Vardag
Dags att skryta! Pyret har sovit HELA natten i sin hårdlift...

Trodde faktiskt inte att det skulle gå så lätt. Jag har dragit mig för att flytta honom till egen säng, eftersom det senast resulterade i 3 timmars skrik varje natt och en inte allt för lycklig mamma. Men nu när han har fått in rutinerna och vaknar och äter vid samma tid varje natt, så gjorde jag ett försök. Han är ju snart 2 månader gammal, så tycker att han är stor nog nu.

Gick in och la honom efter åtta nångång. Han skrek en stund, men sen tuttade han några gånger på nappen (som jag fortfarande måste hålla i för att han inte har förstått hur han ska lyckas behålla den i munnen) innan han somnade runt niotiden. Fick försiktigt lirka bort min hand och sen var det klappat och klart. Vaknade som vanligt vid 2-tiden. Bytte bajsblöja, ammade och sen somnade han om igen för att vakna vid 5 för snabb amning. När Älsk. gick upp vid 6 ville inte Melwin ligga kvar dock, utan jag fick plocka över honom till mig, också låg vi och sov till 7:30. Det räknas dock till morgon, så natten sov han själv.

Min 90-säng kändes som en hel dubbelsäng...hehe. UNDERBART! Snacka om att jag vridit och vänt mig och brett ut mig som aldrig förr. Var ju ungefär 9 månader sen jag kunde ligga skönt i min säng. Först var det en mage ivägen... och sen har jag i 2 månaders tid haft Melwin bredvid mig. Han kanske bara är dryga 60cm lång, men han är  en mästare på att breda ut sig och åla sig nära mig... så jag har oftast vaknat av att jag ligger längst ute på kanten av sängen.

Hoppas att det går lika bra framöver.

Efterträffen var trevlig. Alla var inte där, men vi som träffats regelbundet var där. Mammaligan håller ihopa! haha... Vi fikade och fick info om öppna förskolans verksamhet och om kursen i babymassage. Alla anmälde sig till massagen och första tillfället är redan på fredag morgon. Det är kul att alla är så positiva och hakar på.

Vi är ett par stycken som ska börja med babysim i januari också... Skönt att få sällskap tycker jag. Kan ju inte ta med Älsk. då han inte kan simma...

Imorgon ska vi på 2-månaderskontrollen hos läkaren på BVC och sen på eftermiddagen har jag lovat att komma och berätta om min förlossning för vår BM´s nya föräldragrupp. Ska inte skrämma dem, men BM tyckte att det vore skoj om jag kom förbi då dagens tema var "Annorlunda förlossningar". Hon frågade mig när hon var på hembesök och eftersom jag absolut inte har problem att prata inför folk (är ju mitt yrke), så sa jag att jag absolut kunde göra det. Ingen aning om hur jag ska lägga upp det, eller vad hon egentligen har tänkt att jag ska prata om, men det löser sig på plats. Go with the flow! =)

Nu amning och sen sover förhoppningsvis M en stund så att jag kan träna.







Beslutsångest

Publicerat: 2011-11-22 | 12:31:09 i Vardag

Huvva vad tiden flyger fram. Insåg igår att det redan är första advent till helgen. Inte tänkt på det eftersom det inte är december. Vi ska iväg en sväng till Värmland på lördag, så endera får jag fixa adventsfint här hemma redan på fredag, eller så får jag spara det och vara sist på gatan. Hmmm... Blir nog orken som avgör.

Funderar och grubblar över om jag ska ta och stanna en vecka i värmland. Få lite miljöombyte och hinna träffa alla. Älsk. jobbar ju ändå och blir nog bara glad om han får en veckas ostörd sömn. Samtidigt är det alltid skönast att vara hemma i sitt eget. Att bo hos föräldrarna när man är vuxen och har familj blir liksom ibland lite jobbigt efter ett tag. Man har ju inte samma rutiner. Ja, ja... behöver inte bestämma mig ännu. Får grubbla lite på hur jag ska göra.

Har dammsugit, tvättat och plockat undan här hemma på morgonen. Blev ju absolut ingenting gjort igår, så idag var det dags att ta tag i hemmafrusysslorna igen. Tror dock att jag sparar dammtorkningen. Måste ju ha något "roligt" kvar under veckan..hehe.

Ska snart iväg och möta upp alla goa mammor och bebisar i centrum. Ska ta en promenad med vagnarna innan det är dags för efterträff på öppna förskolan. Hoppas att vi får lite kaffe och info om trevliga aktiviteter. Ryktas om att vi får erbjudande om att gå på babymassage. Det ska vi absolut haka på. Man kan ju inte bara sitta hemma! Efter jul är Melwin 3 månader också...och då får man börja på babysim. Det ska vi nog också haka på. Bra med vattenträning så att han blir van. Han har ju legat och skvalpat i vatten i 9 månader, så det vore ju synd om han inte skulle trivas i vattnet som barn.

Har hittat ett träningsställe här i Bålsta som kör gruppträning till en kostnad av 1200/år. Är ju bara 100 kr i månaden. Kanon! Förhoppningsvis kan jag lämna Melwin hos Älsk. nån timme på kvällstid efter jul. Skönt att det rullar på och att jag börjar både lära känna folk och få fritidsaktiviteter att gå på. Har saknat det sociala utanför jobbet när vi bott i Enköping. Var bara på gymmet som jag löspratade med folk. Det var liksom skitsvårt att komma nära folk. Underligt klimat i den staden. Trivs mycket bättre här.

Nej, nu är det dags att få lite mat i magen innan vi ska börja göra oss iordning och knalla iväg. Tjipp å hej!


monday

Publicerat: 2011-11-21 | 17:32:48 i Pyret
Idag har vi absolut gjort minsta möjliga. Jag har bara såsat omkring och Melwin har för en gångs skull varit en helt vanlig spädis och nästan bara ätit, sovit och bajsat.

Badat har vi dock premiärgjort i badkaret... Melwin tyckte det var jättespännande och roligt. Sååå roligt att han slocknade direkt efteråt. Mammas lilla grodprins. <3



Han har dessutom äntligen fått sina skor som jag beställt av en gammal kursare från universitetet. Kika gärna in på hennes Facebooksida om ni har konto på facebook (Liell GarnDesign). Jag är tyvärr ingen fena på att virka eller sticka, men tror baskemej att jag ska ta och lära mig! Kan nog bli decembers utmaning...

Nåväl... Skorna var skithäftiga! Jag hade dock tagit i lite väl när jag beställde storlek, men det gör ju absolut ingenting. Han växer ju så att det knakar, så det vore snarare synd om de passade på en gång. Jag vill ju att han ska kunna använda dem ett bra tag. Lär ju dröja innan han går och innan dess blir det nog inga riktiga skor köpta.

Lägg märke till att det inte är Converse utan ett par Melwins!





Gulle er...

Publicerat: 2011-11-21 | 10:08:14 i Vardag
Tack för fina komplimanger! Det kan man behöva som spädismorsa. Mestadels av tiden känner man sig allt annat än snygg med kräks och annat på både kläder och kropp...

Melwin tycker att håret har jättefin färg. Han tittar på mig som om jag vore en färggrann leksaksmobil som hängde ovanför honom...haha. Han vaknade tidigt imorse, men sover nu gott i sin vagn medan mamma sitter här och bloggar med en STOR kaffekopp (min pappa kallade muggen för blomvas...men jag tycker den är alldeles lagom för att vakna till liv...haha).

Hoppas att M. vilar och sover mer idag. Kvällen igår var inte alls rolig. Han var övertrött, gallskrek och grät. Vägrade somna. Så fort han slumrade till, så spärrade han upp ögonen en sekund för att sen knipa ihop dem och skrika. Lilla pyret. Inte lätt att vara 7 veckor och ute på sådana äventyr. Man kan ju inte somna...kan ju missa något då jue...

Måste erkänna att jag fuskade för första gången på sockerutmaningen igår.... Lite dåligt samvete har jag, men jag känner faktiskt inte det där suget efter att ha triggat igång beroendet, så jag kanske klarar mig trots detta. Var liksom bara tvungen att ta ett halvt glas julmust och en nybakt lussebulle. Det doftade såååå underbart när jag och M. kom hem och såg att Älsk. hade bakat. Huvudsaken är väl att jag inte faller dit igen. Nu är det ju bara 10 dagar kvar, så har jag klarat november månad... med förhoppningsvis bara ett enda snedsteg från den tänka banan. Det kommer jag att vara stolt över.







Hot mama

Publicerat: 2011-11-20 | 20:32:31 i Vardag

Hemma efter lång och intensiv dag i sthlm. Är helt slut! Imorgon blir det inte många knop gjorda för mig och Pyret.

Klockan ringde i ottan. Hann precis göra mig själv iordning när Melwin vaknade. Skönt ändå att hinna duscha och klä sig innan han vaknar. Åkte in till Sthlm med 9-tåget och tyckte att jag hade tagit i med ,arginal för att jag skulle hinna till salongen i god tid. Naturligtvis irrade jag på villovägar i storstaden (typiskt mig). Kom precis fram i sista stund, men hann amma Melwin och byta blöja innan det var dags att sätta sig i frisörstolen.

Melwin... ja han höll sig vaken hela dagen... *suck* Unge! Men han är ändå snäll, så det var inte så mkt skrik, utan nöjde sig så länge han fick vara i min famn. Amma under frisörkappan funkar det oxkså kan jag meddela... =)

Frisyren då... Ja håret fick fortsätta vara mestadels blont, men hon färgade 2 sektioner i håret i 2 olika nyanser av lila och klippte en pagefrisyr med kort i nacken. Jag tycker att det blev jättecoolt. Man skulle ju aldrig gå in till frisören och be om den allra skrikigaste lila på färgkartan, men när man ser det i håret så måste jag säga att det är snyggt och sådär lagom kaxigt. Eller vad tycker ni?




Brak

Publicerat: 2011-11-19 | 12:13:39 i Vardag
Imorse blev vi väckta av en gråtande, stönande och skrikande Melwin. Pyret tog i för kung och fosterland för att försöka bajsa. Förgäves... Försökte med alla knep jag har att hjälpa honom, men det var lönlöst. Det skär i modershjärtat när han har ont och gråter. Tack och lov så small det till i blöjan för en stund sen. Kanske det var en kombination av att han fick skumpa i vagnen på dagens promenad och sen äta.

Man kan tycka att det vore en dålig idé att mata honom när han har ont i magen, men det verkar som om det är tvärtom. När han äter så kommer gaser och skit ut... ursäkta detta bajsiga samtalsämne..haha! Men som spädismorsa är det en stor del av vardagen.

Idag blir det hemmamys och uppladdning inför morgondagens bravader. Hoppas innerligen att M. är bättre i magen då.

Uppdaterar imorgon efter friseringen... Blöjbyte väntar...

teknikstrul

Publicerat: 2011-11-18 | 14:00:52 i Pyret
Melwin är inget fan av nappar och har därför inte riktigt någon teknik för hur han ska lyckas hålla nappen kvar i munnen när han då och då vill suga på den. Istället ligger han och slickar på nappen tills han somnar och tar jag då bort nappen, så vaknar han. Vill ha den på läpparna... Gosegris!

Tyvärr är det här en av få korta stunder som han sovit hittills idag. Har nog ont i magen och är tröstlös stundtals och kan inte sova. Powernappar bara korta stunder i vagnen. Jag hinner inte göra mycket, men det får vara... vad gör väl lite damm i hörnen och en diskad kastrull när ens hjärtegryn behöver en?

 
En ny mobil med bättre kamera skulle ju inte sitta fel.

I'm back

Publicerat: 2011-11-18 | 10:15:51 i Vardag
Hehe... Som Cissi upptäckt, så har jag varit ruskigt dålig på att uppdatera här. Fy skäms! Jag ska genast ta och bättra mig. Flåt...hihi.

Mammalivet flyter på. Melwin växer så att det knakar. Äter ibland så att jag tror att han är rädd att maten ska ta slut. Maniskt sugande... Var till BVC igår och vägde och mätte. 6760 gram och 59,5 cm lång är mitt lilla hjärta nu. Måste vara grädde i boobiesarna! Man kan ju ibland undra vart detta ska sluta? Inte allt för många bebisar på 6 veckor som väger nästan 7 kg. Men han är heelt underbar precis som han är och han följer sin egen kurva, så ingenting konstigt. Började bara högre upp på diagrammet än andra bebisar.

Imorse när vi vaknade var det jättekallt här i huset...hmmm... Det bådar inte alls gott inför vintern. Måste ta ett varv och försöka täta fönstren ännu mer och sen får vi nog höja elementen ett snäpp i bortre delen av huset dit inte luftvärmepumpen når. Blir inte skoj med elräkningen om det blir smällkallt... Sparar pengar så att vi kan byta till 3-glasfönster så småningom.

Morgonen är ändå mysigaste stunden på dagen. Då kan vi ligga kvar en stund och mysa. Melwin ligger och gymnastiserar och skrattar och jollrar. Jag ligger visserligen mer som en död sill, men när man har det vackraste bredvid sig, så kan man ju inte vara ledsen över att man inte fick sova en timme till.

Vad har hänt mer sen sist? Mammafika så klart. Det är ett stående inslag i schemat varje vecka. Är jättetrevligt att träffa alla mammor och bara få snacka skit en stund. Mest skönt är det att höra att alla har det ungefär likadant. Det är inte bara jag som enbart är en mjölkmaskin och stundtals känner mig som om jag är ensam om att ta hand om M. Det är nog ett allmänt pappasyndrom som vi alla får en del av.

Melwin är ruskigt mammig heeela tiden just nu. Älsk. kan bara ha honom hos sig i max 5 min innan han gallskriker sig knallröd i ansiktet och till slut slutar att andas. Trotsåldern redan? Inte roligt för Älsk. som känner att han inte duger och bara får skrik i örat, men samtidigt ger han upp väldigt fort. Det är ju enklare att ge M. till mig så att han blir tyst än att själv finna sitt sätt att få honom lugn. Men jag är övertygad om att det löser sig så småningom. Det går nog över som alla andra perioder som vi redan gått igenom. Tills dess är jag enbart mamma 23,5 tim om dygnet ungefär...

På söndag ska jag och Melwin ut på äventyri storstaden igen. Jag skickade in en ansökan om att vara hårmodell. Trodde faktiskt inte att de skulle höra av sig, i alla fall inte så snabbt. Dagen efter kom dock ett mejl med erbjudande om att sitta modell redan nu på söndag. Jag tvekade en lång stund. Berättade att jag i så fall skulle ha en bebis med mig. De tyckte att det var okej, så länge som jag var beredd på att jag skulle kunna behöva amma med färg i håret.

Vad spelar det för roll? Inte så att han ska suga på håret. Sagt och gjort... jag tackade ja, så nu blir det förändring på hårfronten. Jag är inte orolig för frisyren eller färgen. Det är vinter och jag kan ha mössa i värsta fall. Däremot är jag spänd på hur det ska gå med M. hos frisören i 4 tim. Han vaknar ju så fort vagnen stannar och sen ska han ju sitta i mitt knä för att vara nöjd. Det ska nog funka... I värsta fall... om han skriker, så får han sitta i mitt knä. Lite hår dör han inte av att få på sig.

Idag har jag inga planer alls. Ska bara vara hemma och ta det lugnt förutom den dagliga promenaden. Kanske kör ett träningspass också. Fick förrästen grym träningsvärk efter första träningen med TRX. Så skönt att äntligen känna att jag tränat.

Lovar att försöka vara lite bättre på att uppdatera, så vi hörs snart igen!

ps... Har inte fuskat en enda gång med godis, kakor, läsk, glass etc. 19 dagar utan... personligt rekord och minus 5cm runt midjan! ds






Morgonstund

Publicerat: 2011-11-14 | 12:06:56 i Vardag
Har ibland guld i mund...

Satt vid köksbordet och drack kaffe medan M. satt nedanför i sin babysitter imorse. Han hade jätteroligt. Satt och skrattade och jollrade samtidigt som han slog till leksakerna framför sig. Började i slutet av förra veckan med att han upptäckte och kunde fokusera blicken på sakerna framför sig. Först tittade han bara, sen upptäckte han att han kunde få dem att röra sig genom att sparka med benen så att babysittern gungade. Nu har han förstått att han kan röra vid dem, så ibland slår han till dem så att de slås emot varandra och låter. Mammas hjärta <3 ... Utvecklingen går i ett rasande tempo. Hur ska man hinna med egentligen? Rätt vad det är, så är han väl vuxen och flyttar hemifrån.




Nu ligger han och sover i sin vagn efter att ha lekt och sen varit gnällig, ätit och kräkts ner mig... Det tar på krafterna att vara vaken och leka =). Skönt för mig, för nu har jag hunnit fixa iordning lite i gästrummet (inte helt klart). Något jag tänkt göra sedan vi flyttade in. Men - Bättre sent än aldrig! =)

Skulle vilja måla om väggarna också. Kan spy på den knallrosa fondväggen! Det får dock vänta. Har varken ork eller tid att stå och spackla och måla väggar just nu. Får helt enkelt leva med färgen och försöka inbilla mig att det ger karaktär åt rummet...hehe!

Funderar på om man kanske ska sätta upp en väggfast hylla på den rosa väggen. På så sätt kan gästerna använda den som nattduksbord. Tål att kluras vidare på...



Nu är det dags för lunch, sen ska jag stuva ner M i vagnen och ta en promenad.




I'm in looove...

Publicerat: 2011-11-13 | 16:10:26 i Allmänt

Det är ett slags hatkärlek som jag direkt fått för min nya TRX... Men mest kärlek. <3 

Har precis kört ett träningspass och även om jag inte kan göra riktigt alla de övningar som jag skulle vilja pga att magen inte riktigt är helt hundra ännu, så bränner det rejält i musklerna. Oj, vad jag har längtat efter den känslan! Nu blir det till att försöka köra ett kort pass varje dag. 7 cm har jag som mål att loosa kring midjan fram till jul. Får väl se hur det går.

Melwin sover tyvärr inte så långa stunder på dagtid längre. Har varit inne i en period då han är väldigt gnällig och börjar gallskrika så fort jag lägger ifrån mig honom. Men idag lyckades jag få honom att sova i sin egen säng, så då passade jag på att fästa min TRX i ytterdörren och snabbt som ögat köra igenom hela kroppen (Inte så mkt mage dock.. får öka efter hand känner jag). 



Jag kan verkligen rekommendera TRX för er som liksom mig inte har möjlighet att ta er till gymmet eller som inte har plats att ha ett hemmagym. Hmmm.. Nu blev det visst smygreklam här på bloggen, men det bjuder jag på. Haha!

Den uppmärksamme har sett att jag inte uppdaterade igår. Hade verkligen ingen som helst ork eller lust, så jag lät helt enkelt bli att tråka ut er. Orken räcker inte till alla dagar. Melwin tar som sagt all min energi just nu genom att vara mammig värre. Om han kunde krypa tillbaka in i magen så skulle han inte tveka en sekund. Förutsatt att han fick mjölk dvs. Han vill äta heeela tiden känns d som. Ibland undrar jag varför jag fick största och törstigaste bebisen i länet?

Tur att jag har en babybjörn så att jag åtminstone kan avlasta armarna. Blir tungt att gå och bära på 6kg hela dagarna.



Sist men inte minst måste jag ju visa Tigerpyjamasen (som jag tycker ser mer ut som en fångdräkt..haha)

 Skön blick...haha!


RSS 2.0