morning

Publicerat: 2011-02-15 | 06:30:08 i Allmänt
Önskar att jag fick krypa ner under täcket igen... Nästan omänskligt att gå upp innan 6 på morgonen. Fortfarande becksvart ute och säkerligen svinkallt. En eloge borde jag och alla andra som måste gå upp i ottan ha!

Idag är det bara 2 dagar kvar och jag har blandade känslor. Nervös, rädd, förväntansfull, panikslagen.... Bröt ihop och grät igår... Men jag ska fixa det här - JAG SKA! På torsdag gäller det! Håll era tummar...


Ny vecka, nya möjligheter?

Publicerat: 2011-02-14 | 06:30:12 i Allmänt
Har inte blivit så frekventa uppdateringar på den här bloggen. Förhoppningsvis kommer jag att börja skriva mer regelbundet från och med nästa vecka... Det är jobbigt att skriva när jag ännu inte kan berätta om allt som händer i mitt liv.

Helgen har bara ägnats åt slappande. Försökte koppla in bredbandstelefonen som vi bytt till. A har bara låtit modemet ligga i sin kartong... Hade önskat att jag kunnat tvåla till honom och fixat att brygga modemet till routern, men jag gav upp efter ett par timmar. *suck* Teknik är inte min grej! Varför skickar de inte med en vettig beskrivning?

Den här veckan är det studiedag på onsdag. Vet ännu inte vart jag ska vara... hoppas att det inte är allt för långt bort eftersom jag ska iväg på en grej på torsdag fm. Antagligen blir det Uppsala eller någonstans i Sthlm. Håll en tumme... vill inte behöva åka till umeå eller nåt.

Tiden springer iväg... dags att borsta tänderna och knata upp till tåget. Ha en kärleksfull alla hjärtans dag allesammans! *KRAM*

lördag

Publicerat: 2011-02-05 | 15:50:52 i Allmänt
Otroligt seeeg helg!
Vi har absolut noll planerat och båda känner sig trötta och hängiga. Ligger i varsin ände av soffan och försöker vara vakna. Jag är egentligen grymt uttråkad idag, men samtidigt orkar jag som sagt inte lyfta ett finger och hitta på något vettigt.

Nej, det får bli en oproduktiv och onyttig lördag. Antar att den avslutas med melodifestival på dumburken. Verkade inte finnas mycket annat att titta på...

Helgen är nära nu...

Publicerat: 2011-02-03 | 06:21:04 i Allmänt
Att man kan längta efter helgen sååå mycket. Det vore mindre underligt om jag hade något kul planerat... men Nej, jag vill bara vara ledig och kunna sova länge poå morgonen. Det här vintermörkret som fortfarande kväver mornarna är inte alls min kopp te. När det dessutom är slaskigt och äckligt ute så att man promenerar in i vattenpölar utan att se dem är det ännu värre.

MEN... det går fort nu. Våren är snart här. Fåglarna kvittrar och videungen har redan slagit ut. Skönt!

OJ! Tiden bara rusar iväg... och här sitter jag. Har 15 min på mig att tvätta och blåsa håret, sätta upp det och sminka mig... Bäst att lägga på ett kol.

Ha en trevlig dag allesammans!


RSS 2.0