V.38

Publicerat: 2011-08-31 | 12:44:55 i Allmänt



Tung, tyngre, tyngst!


Jag lever...

Publicerat: 2011-08-31 | 07:57:56 i Allmänt
Oj, oj... Inte plitat en enda rad här i bloggen på nästan en vecka. Blir aldrig någon riktig bloggerska av mig...

Vad har då hänt sedan senast? Egentligen inte mycket. Dagarna rullar på rutinmässigt. Rasta hunden, dammsuga, plocka och dona hemma, äta, se repriser på play... Hmmm, när man plitar ner det så ser det ju till och med tråkigare ut än vad det känns. Kanske inte är så konstigt att jag emellanåt känner mig grymt uttråkad?

Funderar var och varannan dag på att ta tag i situationen och kanske åka in till sthlm eller göra något annat, men eftersom kroppen inte orkar lika mycket som man önskar, så får det vänta. Blir små miniprojekt här hemma istället.

Var hos BM på kontroll i måndags. Med tanke på att jag känt mig galet trött, så antog jag att hon skulle be mig knapra järn, men icke! Mina värden är fortfarande bra. Det är jag självklart glad för, men det gör samtidigt att jag får dåligt samvete när jag i mina svackor klagar på att jag inte mår bra. Pyret ligger fortfarande fixerad och jag tycker att han kan ta och komma ut nu. BM log och sa skrattande att han har det så bra där inne att han nog kommer stanna ett bra tag till. Nästa inbokade träff är 14e sept. och hon var inte det minsta orolig för att vi inte skulle ses då. Grrr...

Det börjar ändå närma sig. Spännande! Det är ju, om man räknar med att jag går över tiden, max 4 veckor tills vi får träffa honom.


Det finns mirakel!

Publicerat: 2011-08-25 | 11:39:09 i Allmänt
Mår lite bättre idag. Inte den där förlamande smärtan... Skönt!

En timme fick jag sitta med typ halva Bålsta på vårdcentralen imorse. Lagom nervös över att jag inte skulle få något läkarintyg. Det har ju skrivits en hel del om att "Graviditet är ingen sjukdom". Träffade på en annan blivande mamma från föräldragruppen, så hade åtminstone sällskap i den sterila sjukhuskorridoren.

Efter en timmes väntan ropades så mitt nummer upp och en läkare presenterade sig och knallade bredvid mig i mitt pensionärstempo bort till sitt rum. Det går framåt, men jag hinner se alla dammkorn längst vägen och blir omkörd av tanter med rullator..haha! Jag hade laddat upp med en snyfthistoria ifall han skulle ha nekat mig sjukskrivning, men döm om min förvåning när han direkt säger att han ska skriva ett intyg åt mig. - För det är väl det jag vill ha? Behövde inte ens undersöka mig. Vilken ängel! Han har verkligen lyft en sten från mina axlar.

Nu ska jag bara lyckas med konststycket att vila så mycket som möjligt... Hur nu det ska gå utan att deppa ihop totalt?

Tog den dagliga cykelturen med Bella förut. Utforskade nya marker och lyckades faktiskt hitta jättefina motionsspår i skogen, inte alls långt härifrån. Tur att jag har draghjälp med cykeln... för någon terrängbike - det har jag inte. Efter att min fina damcykel blev stulen vid stationen i Enköping för ett år sen ungefär... så fick jag en gammal treväxlad Cresentcykel av min snälla mamma. Gnisslar och har sig... men är oumbärlig när jag ska ta mig omkring - så jag ska inte klaga.

Tack Kajsa (och självklart övriga som lämnat avtryck här i bloggen) för alla fina och gulliga kommentarer. Det värmer. Kul också att ni är några stycken som hittat hit. Är ju ett ställe där jag vräker ur mig det som gnager... men emellanåt kan det kanske hända att här står något intressant. Kan ju alltid hoppas på det. =) 

Skit!

Publicerat: 2011-08-24 | 16:39:06 i Allmänt
Idag mår jag inge vidare. Har haft hormonerna utanpå kroppen i 2 dagar. Ena stunden är jag glad och förväntansfull och i nästa så rinner tårarna eller så växer djävulshornen i pannan och jag är förbannad på allt och alla. Stackars sambon får verkligen en hel drös med oförtjänt skit emellanåt. Egentligen vill jag ju bara ha en kram, men som sagt... Alla känslor på en gång är svåra att sortera och placera rätt.

Vet att den här svackan beror på att jag inte orkar göra någonting. Att jag har ont och att det hur jag än gör känns ömt och obekvämt överallt. Jag som skrutit om att jag har haft så nice hela graviditeten... nu är det inte alls skoj längre. Får ingenting gjort och orkar bara ligga i sängen med datorn mest hela dagarna. När jag heller inte längre kunde gå på promenad med Bella imorse... så blev det inte direkt bättre. Fan! Känns som om någon kör en kniv i underlivet på mig vid varje steg och jag får kämpa för att förflytta benen. Tur att man är hyffsat envis och smärttålig... Men till och med jag grinar illa när det gör sådär ont.

Ringde barnmorskemottagningen och BM tror liksom mig att det beror på foglossning. Jag ska masa mig till vårdcentralen imorgon och försöka få en sjukskrivning av en läkare till nästa vecka, eftersom alternativet är att vara tjänsteledig. Då kommer nästa oro... Jag kanske har en bra dag imorgon och inte känner av någonting och får gå hem med en friskförklaring.

Jag försöker att inte klaga... och vet att det är såhär att vara gravid. Men alla som känner mig vet också att jag inte går till läkare frivilligt om jag inte tycker att det är nödvändigt. Nu känns det nödvändigt! Jag vill ha en sjukskrivning nästa vecka så att jag åtminstone får ut sjukersättning från jobbet.

Tyckte synd om Bella imorse. Jag hade lovat att vi skulle gå till skogen och kom inte längre än till parkeringen innan värken satte stopp för de planerna. Istället så tog vi cykeln och gav oss iväg. Förutom att det kändes lite som att sitta på ett blåmärke, så funkade det bra att cykla. Tog en sväng ner till hamnen och Bella blev överlycklig över att få bada. Hon är mer i vattnet än uppe på land... sötnosen.

Älsk. jobbar till sent ikväll då de har föräldramöte på skolan. *suck* Att vara själv nu är döden... Alldeles för mycket tid att tänka... Vill att Pyret ska komma ut NU! Ska jag ha det såhär i 3 veckor till?

Nej, nog med "tycka synd om mig själv-inlägg".




Hemma till regnet igen...

Publicerat: 2011-08-22 | 17:29:18 i Allmänt
Helgen är förbi och vardagen är tillbaka. Idag har varit första dagen som jag faktiskt har haft långtråkigt här hemma. Det beror nog främst på att jag inte sovit så många timmar inatt och därför inte orkar göra något annat än gå ut på promenad med Bella med jämna mellanrum.

Natten till idag var en riktig mardröm. Vaknade strax innan 2 och hade ruskigt ont i magen. Riktig molande värk. Tänkte att jag nog bara var nödig. Det har ju hänt förr. Rullade mig ur sängen och gick in på toa. Då började hela min kropp skaka och halsbrännan som först varit uthärdlig blev istället till illamående. Influensakänsla i kroppen tillsammans med värsta tänkbara mensvärken. Mumma! Provade att gå och lägga mig igen, men kunde inte somna då hela kroppen darrade och värkte. Fick se mig besegrad och gick upp och knaprade i mig Novalucol och Alvedon samt gick på toa en gång till... ifall att. Tog lång tid att somna sen... men antagligen funkade alvedonen och jag slumrade in igen. Vaknade varje gång jag skulle vända mig, men den värsta värken var borta. Puh!

Antar att kroppen håller på att ställa in sig på att Pyret snart ska ut. Försöker iaf tänka så... då känns det liksom som att den här vansinniga natten har haft en mening. Dock hoppas jag på att få sova inatt, men har haft halsbränna och ont i magen och ryggen av och till hela dan, så det lär jag väl inte få med min otur. Frågan är ju bara om det här ska fortsätta tills 16 sept?

Bella fann sig direkt här hemma. Hon sprang raka vägen in och hämtade sin snuttefilt och släpade med sig den ut på gräsmattan där hon sen låg hela eftermiddagen och ömsom snuttade på filten och smaskade på ett märgben. Så skönt att se att hon trivs. Det gjorde hon inte i lägenheten. Där såg man på hela henne att hon bara ville därifrån.

Har beställt en väska som jag tror kommer att bli bra till skötväska. Jag har ingen lust att betala över 700 för en skötväska. Tycker att det är vansinnigt vad de kan ta ut hutlösa priser på saker till bebisar. Den här kostade 99 kr... så passar den inte, så är det inte hela världen.

REVOLUTION ONE STRAP BIKE BAG KHAKI / RETRO PRINT

Ack värmeland...

Publicerat: 2011-08-20 | 10:33:59 i Allmänt

Nu är hösten här... Det har vräkt ner regn konstant sedan igår. =(

Dags att göra sig iordning och sätta bilen i rullning mot värmland. Hoppas på bättre väder där. Blir nog inte så mycket bloggat under helgen... Uppdaterar på söndag eller måndag.

Trevlig helg på er...


Fredagsmys

Publicerat: 2011-08-19 | 16:07:04 i Allmänt
Har nästan lite dåligt samvete... har gjort minsta möjliga hela dagen. Mestadels bara slappat och ätit kaka och choklad. Dock hunnit dammsuga och tvätta ett par maskiner. Har tvättat halva Pyrets garderob, så nu är kläderna redo tills han kommer. Undra vad vi ska ta med till BB? Vad han ska få åka hem i? Vilka kläder han ska ha på de första fotona? Svårt eftersom vi inte vet hur stor han är... Beräknas ju bli stor, så lika bra att ta med kläder i strlk 56 och även 62.

Turen till jobbet igår var trevlig (underbara kollegor), men samtidigt en bekräftelse på vad jag redan visste. Redan på väg in till jobbet fick jag ont i ryggen av tågresan och sammandragningar och ilningar av att gå. Hade ont i ryggen och bäckenet hela kvällen. Skumt att det kan vara sådan skillnad. Här hemma kan jag ju greja ganska mycket... Men det är väl skillnad på hemma, där jag kan lägga mig ner och vila och inte stressar upp mig... och jobbet där jag går mycket och har en inre stress som jag inte kan rå över.

Blir alltså en veckas sjukskrivning och en veckas tjänsteledigt utan betalt innan föräldraledigheten startar 5e sept. Pengar är inte allt...

Nu väntar jag på att Älsk. ska komma hem från jobbet. Vi ska åka direkt och handla. Behöver ha nåt att käka ikväll och nåt som vi kan äta på söndag när vi kommer hem.
Ska till Värmland imorgon och hämta Bella. Hon ska bo hos oss nu i 2 veckor eftersom mina päron ska åka utomlands. Gottegrisar! Hehe.. ;-)

Vet inte alls hur det kommer att gå med promenader. Jag får ilningar i underlivet när jag går längre sträckor, men som tur är gillar hon att ta en cykelpromenad.... och det fixar jag de dagar jag inte orkar gå långt. Blir gosigt att ha henne här hemma igen. Jag saknar henne självklart, men vet att hon har det bättre hos mina päron. Får väl se hur det blir sen när Pyret är här... om Bella flyttar hem igen eller blir kvar i Värmland.

Bara 27 dagar kvar till BF nu. Shit, vart har de här månaderna tagit vägen? Jag är fortfarande inte särskilt rädd eller orolig. Mer undrande och funderande. Det känns å ena sidan som att jag är redo för det här... att jag är redo att bli mamma. Samtidigt som jag känner mig totalt vilse och tänker ;"Hur gör man?". Känner ju självklart inte att jag har lust att ha ont och krysta ut en stor bebis... men har alla andra fixat det, så ska jag oxå kunna göra det.

Köpte 2 amningsBH igår. Berättade för mamma, vars första reaktion var; "Har du köpt några fräscha trosor att ha på sjukhuset då?"... Hon är rolig hon. Haha... Jag tror att det sista jag och personalen tänker på är vilka trosor jag har på mig. Om jag har ett par gamla urtvättade trosor eller ett par nyinköpta lär ju knappast göra någon skillnad. Upplevelsen blir nog densamma.








Besök på jobbet

Publicerat: 2011-08-18 | 08:00:16 i Allmänt
Igår var en riktig bakardag här hemma. Banankaka, Rabarberkaka, Kärleksmums och en nötrulltårta ligger numera tillsammans med bullarna i frysen. =)



Idag ska jag åka in till jobbet och hälsa på. Trevligt att luncha med och hälsa på kollegor, men behöver oxå prata med nya chefen om hur jag ska lösa de två veckorna
(22e-5e) som jag egentligen ska jobba mellan semestern och föräldraledigheten. Känns aningen olustigt att första gången jag träffar människan, presentera mig och tala om att jag inte vill jobba.

Men jag känner att hur frisk jag än må vara enligt alla tester, så orkar jag inte jobba. Jag vet att det kommer att bli grymt stressigt. Självklart skulle alla mina mentorselever och andra elever komma till mig med sina frågor gällande de ämnen där de fått betyg av mig. Det skulle vara möten med föräldrar angående de elever som har en hög procent IG från sitt första år på gymnasiet och en massa annat - som jag INTE vill stressa upp mig över 4 veckor innan BF.

Hade hoppats på en sjukskrivning eller havandeskapspeng, men stress och psykisk belastning är ingen sjukdom och att ha lite ont i ryggen, bli trött och få sammandragningar är ju bara som det är att vara gravid. Känns trist! Vad sjutton ska jag gå och dra på jobbet i 2 veckor för? Att min vikarie sagt upp sig gör ju inte saken lättare. Om de inte hittar nån annan så räknar de säkert med att de har 2 veckor på sig och att jag ska jobba. Då tar de fel...

I värsta fall sjukskriver jag mig själv en vecka och tar ut obetald semester nästa vecka. Som sagt... jag mår ok nu, men jag riskerar inte hälsan och Pyrets välmående för jobbet eller pengarnas skull.

Blandade känslor inför att ta tåget in till jobbet med andra ord...

ÄNTLIGEN

Publicerat: 2011-08-16 | 18:58:28 i Allmänt
Färdig med målandet av barnrummet. 3 rullar maskeringstejp och en och annan svordom senare, så får jag ändå säga att jag är himla nöjd. Nu återstår bara att piffa och måla om gungstolen.



L var här och hälsade på idag. Mycket trevligt! Vi glömde dock bort tiden och hon var tvungen att slänga sig iväg med min cykel upp till pendeln för att hinna, medan jag fick knalla efter och hämta cykeln. Haha... tiden går fort när man har roligt.

Imorgon ska jag försöka ta det relativt lugnt. Ska tvätta och baka bara...

arbetshelg

Publicerat: 2011-08-15 | 07:47:48 i Allmänt
Den här helgen har verkligen gått i ett rasande tempo. Vart tog den vägen?

Vi inledde lördagen med en shoppingtur till Barkarby för att inhandla färg till barnrummet. Blev precis som jag skrev i fredags, ett beslut i butiken angående fondvägg och färger. Valde att göra en randig fondvägg, så även ett laserpass av den billigare sorten inhandlades. Måste ju få raka linjer.

Blev inget målat under lördagen. Det skulle ju dras ut plugg i väggen (fanns hur många som helst), spacklas, slipas och spacklas. Hade ju dessutom blivit ett hål stort som en femkrona på väggen bakom dörren som måste tätas med nät och spackel. Såg fram emot att få börja måla igår. Det där med grundarbete är ingen favorit.

När jag på söndagsmorgonen öppnade kartongen till laserpasset, upptäcker jag att det saknas. Alla tillbehör ligger i lådan, men själva passet är borta. *suck* Återigen fick vi bege oss till Barkarby. Undrar varför jag alltid har sådan otur?

Efter lunch hade vi slipat och torkat ur rummet, samt ÄNTLIGEN enats om hur många ränder väggen skulle ha och i vilken ordning färgerna skulle komma. Då kom nästa gupp i vägen. Matematik! Vi var ju tvungna att räkna ut hur breda ränderna skulle vara. Tog sin lilla tid kan jag meddela. Jag och matte har ju aldrig varit några vänner och eftersom vi ville ha olika breda ränder, så var det klurigare.

Hjälptes åt att markera ut ränderna på väggen och sen började jag tejpa upp de ränder som hade en och samma färg. Då kom nästa gupp i vägen (never ending story)... maskeringstejpen tog slut och räckte bara precis till den första färgen. Målade de 4 ränderna innan middag och sen stod arbetet stilla.

Det är så sjukt tråkigt med de här löjliga hindren. Jag vill ju bara få klart målningen och se om resultatet är lika bra i verkligheten som i mitt huvud. Ska cykla iväg till affären nu på morgonen och inhandla några rullar tejp och sen blir det målning HELA dagen. Innan jag lägger mig hoppas jag att jag orkat och hunnit måla färdigt.

Håll en tumme för att vägen framöver inte har några farthinder!


Cykelpromenad

Publicerat: 2011-08-12 | 21:38:30 i Allmänt
Idag har jag haft en relativt lugn dag. Pappersarbete på morgonen... sånt där som man egentligen vill slippa. Färdigställt ansökan om föräldrapeng och skickat in en lapp om ledighet till jobbet som jag glömde bort innan semestern. Känns skönt att få stryka det från listan iaf. Är så många saker som måste göras hela tiden. JObbigt att behöva vara vuxen..hehe...

Efteråt tog jag en tur med cykeln i samhället. Orkade inte promenera, då pyret ligger och hoppar i bäckenet så att det ilar i hela underlivet. Måste ju börja lära mig hitta häromkring. Hamnade tillslut vid Lasse Åbergs MUSeum och tog mig sedan vidare ner till hamnen och cyklade genom miljonvillaområdet där nere vid vattnet. Avslutade turen i centrum där jag gick ett varv på biblioteket och i köpcentret innan jag gick in på ICA. Träffade en annan tjej från föräldragruppen och blev stående och babblade i en halvtimme. Känns bra det här... Ganska likt mina hemtrakter och skönt att äntligen bo någonstans där man kan stanna och prata med folk. Det har jag saknat.

Igår ringde en kollega från jobbet när jag var till BM. Han meddelade att min vikarie redan har sagt upp sig. Efter 3 dagar! Det säger endel om arbetsbelastningen på jobbet. Finns ingen som kommer att vilja ta tjänsten så som den ser ut. Så som de lagt shemat det här läsåret, så är det som gjort för att gå in i väggen. Galet! Men... jag kan inget göra åt saken. Har dock ännu inte nån bra lösning på de 2 veckorna mellan semestern och föräldraledigheten. En vecka obetalt och en vecka influensa får det bli i värsta fall.

Nu har jag halsbränna från helvetet och ont i magen och ryggen, så lika bra att ta en kopp te, en novalucol och sen krypa ner i sängen och läsa några sidor. Ska iväg och handla färg till barnrummet imorgon. Har beslutsamhetsångest över om vi ska ha en fondvägg eller måla hela rummet i en ljus färg. Lutar åt fondvägg... Får ta det slutgiltiga valet i butiken imorgon.

Några bilder från dagens cykelpromenad...

 




Torsdag

Publicerat: 2011-08-11 | 12:03:20 i Allmänt
Inte många klädesplagg som passar numera. Ser ut som en barbamamma i det mesta. Idag rotade jag fram ett par leggings och en omlottblus. Blusen är i tightaste laget kring kulan, men det får duga. Inte tjejen som brukar vara nån modetok, men här är ett bloggtypiskt foto på dagens outfit...haha






Har hunnit med att slipa byrån till barnrummet (så nu fattas bara färg som skall inköpas i helgen), dammsugit huset, satt på en maskin tvätt och städat toaletterna. Nu är jag väl värd att bara äta lunch och sen ligga och slappa med en bra bok i soffan på altanen innan det är dags att bege sig till BM på kontroll.

Ska bli spännande att se hur hon mäter SF den här gången. Hon sa själv att hon brukade mäta kort och hon har bara mätt en gång, men då var måttet detsamma som 2 veckor tidigare i Enköping (32). Kanske har Pyret stannat av lite i växten? Kanske slipper jag trycka ut en 5kgs bebbe... Det kan man hålla tummarna för...

14:30 ska jag vara hos BM och sen är det sista träffen innan födsel för föräldrautbildningen 15:15. Får antagligen gå själv den här gången också. Älsk. jobbar och eftersom han inte tycker att det är sådär superskoj, så lär han inte försöka smita nåt tidigare. Det är skit samma, men känns ändå lite småjobbigt att gå själv när alla andra går med sina partners. Vet ju att jag själv skulle börja fundera om någon mamma kom ensam. Men samtidigt så är det inte nåt att lägga energi på... Jag vet att vi är två om det här och att vi båda gläds lika mycket, så varför ska man bry sig om vad andra eventuellt tänker.

Nu lunch och sen ryggläge på altanen =)

 

 


Trôkväder

Publicerat: 2011-08-10 | 16:31:57 i Allmänt

Regnet har öst ner i flera timmar och fortsätter att vräka ner. Perfekt slapparväder med andra ord. Jag har passat på att baka kanelbullar och fyllt på i frysen. Blev 60 st åtminstone. Ska försöka fylla upp med både fikabröd och matlådor så att vi har den första tiden efter att Pyret har fötts. Lär bli en del fikabesök och jag tror inte att orken och lusten att varken baka eller laga mat kommer att vara särskilt stor den första tiden när vi kommit hem.

Förslag på bra fikabröd och/eller mat att frysa in mottages alltså tacksamt.

Igår tog kapitlet i Enköping slut. Efter att ha snyggat till det som städfirman missat och blivit godkända på städbesiktningen, åkte vi direkt och lämnade in alla nycklarna. Nu slipper vi trapporna och området. Behöver aldrig mer åka dit. Så gôtt!

Efteråt firade vi genom att unna oss hamburgare på Max till lunch. När vi satt där så tänkte vi att vi lika gärna kunde fortsätta och va ute och åka. Jag har sagt till älsk att jag skulle vilja ha en gungstol i barnrummet. Han kom då på att hans mamma hade haft en gungstol som bara stod och skräpade i hans storasysters garage. Den fanns kvar och det var den vi skulle hämta. Visste inte om den skulle få plats i bilen, men vi skulle få den gratis om vi hämtade den.

Fick lätt plats i vår bil kan meddelas. Med lite ny färg och nya kuddar, kommer den säkert att bli toppen att sitta i när Pyret är kinkig eller ska ammas. Vad tror ni?


Måndag

Publicerat: 2011-08-08 | 10:04:22 i Allmänt
Så kom dagen... dagen då semestern var över - för alla andra. Blandade känslor. Är alltid mysigt att ha sällskap. Älsk. jobbar dessutom till 18 ikväll, men sen är han faktiskt ledig tisd. och onsd., så jag ska inte klaga.

Igår var Älsk. storasyrra med familj här och kikade på huset. De hade med sig en gammal utegrupp som vi får låna iår. Kanske inte snyggast i världen, men perfekt när vi inte har lust att lägga några pengar på utegrupp iår.





Funderar på vad jag ska ägna dagen åt...hmmm... Har en kartong stående i extrarummet med en hel del smått och gott i. Den borde plockas upp... Sen har jag ännu inte organiserat mina färger och dylikt i "pysselrummet" också har jag lovat mig själv att baka bullar den här veckan.

En sak i taget... först ska jag dra dammsugaren ett varv och sen cykla till återvinningen med skräp. Den här dagen går nog snabbt som alla andra dagar.


helg

Publicerat: 2011-08-06 | 16:00:01 i Allmänt
Livet rullar vidare. Har på tok för mycket att göra för att hinna med bloggen just nu. Därav de sporadiska inläggen. Får hoppas att jag orkar och hinner ta tag i det på allvar igen.

I onsdags slängde vi det sista skräpet som fanns kvar i lägenheten. Gick smidigt eftersom vi på återvinningscentralen fick syn på Myrornas container. La rubbet där =) Synd att slänga bokhylla, datorbord och annat som ju egentligen inte är något fel på.

Torsdagen var det dags för flyttstäd i lägenheten. Vi tyckte att det kändes onödigt att åka hem, utan skulle vänta kvar tills han var färdig. Passade på att tvätta några maskiner, åkte till ÖB och handlade, tog med oss fika och åkte och fikade nere i hamnen, åt lunch på Sibylla, spelade minigolf och åkte och handlade jordgubbar... Men när det gått 6 timmar, så tog våra idéer slut. Hade inte räknat med att städningen skulle ta en hel dag. Var ju ändå bara en lägenhet.

Älsk. fick köra hem mig så att jag kunde gå på föräldrautbildningen... Handlade om annorlunda förlossningar. Ingenting man vill vara med om, men kan vara bra att känna till om det mot all förmodan skulle hända något.

Igår var Anticimex här och besiktade på morgonen. Vi fick ett år gratis genom villaförsäkringen som vi tecknade. Om något skulle ske så står de för självrisken... och eftersom det är gratis så är det ju alldeles lysande! =)

På eftermiddagen stod ett besök på förlossningen på shemat. Bara 41 dagar till BF nu! Hade inbillat mig att det skulle vara liiiite mysigare än en vanlig sjukhusavdelning, men NEJ. Kalla kårar gick längst ryggraden av de kala korridorerna och alla sterila väggar och maskiner. Hoppas verkligen inte att jag tvingas vara där någon längre stund. Vore verkligen pest att behöva knata omkring där i massa timmar. Man ska dela toalett och dusch med dem i rummet bredvid och känna sig instängd i korridorerna. Bara att hålla tummarna för att jag fixar att vara hemma så länge som möjligt.

Idag har jag klippt häcken medan svärfar och Älsk. har tätat taket och tagit bort mossan som satt fast på takplattorna. Jag hoppas på regn för att slippa vattna i rabatterna, men vädergudarna verkar inte vilja blida mig. Får väl dra ut slangen och ge de stackars plantorna en skvätt vatten ikväll. Först måste vi dock veckohandla... 
 
Som sagt - Alltid finns det något att göra...

 V.35


 

RSS 2.0