Sommar nu?

Publicerat: 2012-08-04 | 08:53:30 i Vardag
Ja man kan ju undra om det är sommaren som kommit nu. Termometern visar 34 grader i solvägg nu på morgonen. Vem behöver åka utomlands egentligen? Rena playan på vår inhängnade trädgård när solen gassar. Inte blivit någon pool inköpt iår... men nästa år ska jag baskemej köpa den där poolen som jag tänkt.

Älsk. har sin sista semestervecka. Vi försöker hinna med att fixa lite här hemma och samtidigt ta det lugnt och slappa. Det är svårare att hinna med något när man har en liten som kräver all uppmärksamhet och dessutom måste vi ju hinna se en hel del OS. ;-)

Har dock hunnit kitta 2 fönster och rensat förrådet inne. Idag ska vi ge oss på förrådet ute. Det blir en större utmaning. Har blivit en avdumpningsplats där vi stuvat ut allt som vi inte velat ha inne. Totalt kaos råder!

Melwis blir bara större och större. För 3 dagar sedan tog han sina första steg utan stöd. Gick med vingliga steg från vardagsrummet ut till köket HELT SJÄLV. Men sen har han fegat och sträckt sig efter en stödjande hand så fort han ska gå. Nåväl... Det kommer. Nu vet vu u att han kan bara han inte stressar fram. Faller snabbt om han blir ivrig och försöker springa fram.

2 månader kvar till ettårsdagen. GAH! Stopp och belägg... Snart är han 18 och flyttar ifrån mig! Måste försöka sätta oss och planera kalas snart. Bäst att skicka ut inbjudningar så att man kan få svar på hur många som kommer. Blir enklare att planera det man ska bjuda på om man vet hur många som kommer.

Försöker så smått komma tillbaka till träningsrutinerna igen. Har dragit igång med gruppträning igen för att bränna kalorier. Ska försöka träna minst 3 pass i veckan. Det tar sin tid.. men det ordnar nog upp sig till slut.

Nej hörrni... förrådet var det!

RSS 2.0