Semester

Publicerat: 2012-06-20 | 21:46:56 i Vardag
Tjena mittbena... Blir verkligen sporadiska besök här på bloggen numera. Älsk. har börjat sin ledighet och är hemma 8 veckor. 8 veckor när vi kan hitta på roliga saker eller bara ta det lugnt.

Nya bilbarnstolen är nu monterad i bilen. Melwis verkar tycka att det är toppen. Satt och gjorde sitt vanliga "njutar-ljud" en lång stund på vägen mot Enköping idag. =)

På söndag bär det av mot Öland, så imorgon ska vi skriva packningslista och dona iordning lite här hemma. Fredagen/midsommarafton är vi inte hemma och på lördagen måste vi handla och packa in allt i bilen. Frågan är hur vi ska få plats med allt? Meeen.. kan andra så kan väl vi.






Tuuuuut!

Publicerat: 2012-06-10 | 21:56:06 i Vardag
Det är verkligen helt galet vad tiden går fort! Jag hinner knappt med i svängarna och minst av allt hinner jag vara här och uppdatera. Melwis är full av energi och vill inte göra samma sak särkilt långa stunder i taget. Däremellan ska han knata omkring (till mammas ryggs förtret).

Tredje tanden har dessutom tittat upp, så vissa dagar är det kinkigt värre.=( Idag har varit just en sådan dag. Han har inte velat sova och ingenting har varit kul. Det har känts som ett evigt skrikande och gråtande hela dagen. Ska verkligen bli skönt att krypa ner i sängen och sova några timmar. Kan dock inte fatta att han redan går (med hjälp förstås) och har tänder att tugga med. Vart är min bebis?!? =s



Veckan i värmland var mysig. Alltid skönt att komma "hemhem". Melwin var nog mest glad över att få träffa vovven Bella. Förstår inte att han kan vara så förtjust i hundar. Blir nog endera en riktig hundkille eller djurkille över lag. Jag röjde upp i mammas skafferi (kanske får jag inte komma på besök igen efter den raiden...haha) och Melwin lärde sig dammsuga hundhår med mormor....=)



Älsk. har en vecka kvar att arbeta, sen är han hemma och ledig tills i augusti. 24e juni åker vi en vecka till Öland. Melwins första riktiga semester och vår första resa till Öland. Ser fram emot en vecka av avkoppling och mys. Ska bara ta dagen som den kommer. Ha med oss sällskapsspel och gå strandpromenader. Göra dagsutflykter och grilla. Stuga med dusch, WC och inglasad altan gör att det känns riktigt lyxigt.

I torsdags var jag och Melwis in till Sthlm och vinkade av mina gamla elever som tog studenten. Fisen somnade gott i allt oljud, men blev sedan rejält skrämd när ångbåten som åkte iväg med eleverna från skolan till avspringningsplats tutade. Jisses... Han blev likblek i ansiktet innan tårarna sprutade och färgen övergick i knallrött. Stackars liten.

Nej hörrni... trött mamma behöver sova. Får plita ner några rader snart igen. Simma lugnt!




RSS 2.0