Trôkväder

Regnet har öst ner i flera timmar och fortsätter att vräka ner. Perfekt slapparväder med andra ord. Jag har passat på att baka kanelbullar och fyllt på i frysen. Blev 60 st åtminstone. Ska försöka fylla upp med både fikabröd och matlådor så att vi har den första tiden efter att Pyret har fötts. Lär bli en del fikabesök och jag tror inte att orken och lusten att varken baka eller laga mat kommer att vara särskilt stor den första tiden när vi kommit hem.

Förslag på bra fikabröd och/eller mat att frysa in mottages alltså tacksamt.

Igår tog kapitlet i Enköping slut. Efter att ha snyggat till det som städfirman missat och blivit godkända på städbesiktningen, åkte vi direkt och lämnade in alla nycklarna. Nu slipper vi trapporna och området. Behöver aldrig mer åka dit. Så gôtt!

Efteråt firade vi genom att unna oss hamburgare på Max till lunch. När vi satt där så tänkte vi att vi lika gärna kunde fortsätta och va ute och åka. Jag har sagt till älsk att jag skulle vilja ha en gungstol i barnrummet. Han kom då på att hans mamma hade haft en gungstol som bara stod och skräpade i hans storasysters garage. Den fanns kvar och det var den vi skulle hämta. Visste inte om den skulle få plats i bilen, men vi skulle få den gratis om vi hämtade den.

Fick lätt plats i vår bil kan meddelas. Med lite ny färg och nya kuddar, kommer den säkert att bli toppen att sitta i när Pyret är kinkig eller ska ammas. Vad tror ni?


Kommentarer
Postat av: Kajsa, fd kollega

Så fint ni har fått det! Jättekul att följa dig här på bloggen nu när vi flyttat så långt bort. Ser med spänning fram emot Pyret. Jag har hört att det främjar språkutvecklingen om man sitter med bebisen i gungstol, fråga mig bara inte hur...! Men det kan ju inte bli bättre när mamma svensklärare ska läsa sagor eller amma! Ha det gott, kram från Skåne!

2011-08-10 @ 21:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback