coffeetalk

Sitter med dagens 3e kaffekopp vid köksbordet och planerar upplägget av den här dagen. HImla längesen jag plitade ner några rader här på bloggen, så det får prioriteras först..hehe.

Helgen spenderades i värmland med släkt och vänner. Det blev en intensiv helg med många nya möten och intryck för lilla Pyret. Han fick så mycket presenter att vi inte fick plats med allt i bilen. Mamma och Pappa får ta med resten då de kommer på jul. Knas! Vill tacka än en gång för alla fina presenter! (Vet att många av er är här och kikar emellanåt)

På vägen hem sov Melwin nästan hela resan, men vaknade efter Örebro för mat och blöjbyte. Därefter satt han en stund och tittade på endel av de fina sakerna han fått under helgen innan han åtterigen somnade.

 Koma?
 Oj så spännande...



Det enda negativa med resan är att Melwins rutiner har rubbats... Nu äter han stup i kvarten och vaknar varannan timme på natten... Jag var helt slut i kroppen igår. Antagligen av sömnbrist och amning. Det är inte speciellt roligt de dagarna. Jag känner alla måsten hänga över mig,s amtidigt som jag knappt orkar resa mig ur soffan för att ta något att äta. Hoppas att det snart vänder tillbaka igen. Var ju så bortskämd med att han sov mellan 9-2 och sen mellan halv 3 och 5.

Idag är jag piggare (tack och lov). Vet inte om det beror på att jag tvingades ta det lugnt igår, eller på de 3 kaffekopparna som jag druckit till frukost...haha. Goa brorsan hade med sig min julklapp/födelsedagspresent... Gissa vad jag fick? En kaffekokare naturligtvis - Den jag önskat mig här på bloggen! =) Kommer bli mitt nya beroende nu när jag lyckats sluta vara beroende av godis. Men någon last ska man väl ha?

Har ni vägarna förbi, så sätter jag gärna på en kopp kaffe!

 Lite kär i den maskinen <3


Fick alla adventsprydnader som jag beställde förra veckan, så nu är här adventsfint i huset. =) Jättefint med renen utanför, men upptäckte ett problem. Sladden till renen var alldeles för tjock för att dras genom dörren, så nu kan vi inte tända lamporna. *suck* Måste finna en lösning på detta. Det är ju inte alls lika roligt om man inte kan tända de fina lamporna när mörkret faller. Kanske får ta hit Älsk. systers man (elektriker) för att dra dit ett uttag. 

Inte enda problemet jag stött på med julstöket dock. Pinsamt, men jag vete tusan hur man ska lyckas byta gardiner på skenan i vardagsrummet. Blev förbannat och la ner projektet igår, men ska ta en titt i dagsljuset idag. Kan ju inte besegras av en gardin..haha!


 Man behöver faktiskt inte ha mossa i staken!
 Bara snön som fattas...
 "Bara" gardinerna som ska fixas...Grr..



Nehepp. Kaffekoppen är tom och jag har 2 tim och 20 minuter på mig att fixa iordning allt och mig (Melwin är redan påklädd i sin fina nya tröja) innan vi ska knata till centrum och möta alla goa mammor och bebisar. Mammaligan samlas för fika..hehe... Se upp där ute! hehe.


 Mammas snygging! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback