REGN! =)

Har, trots all pollen, påbörjat vårstädningen av vår trädgård. Möblerat om lite växter, rensat ogräs, dekorerat rabatterna och sått lite blommor och sallad. Endel kvar att göra, men det börjar så smått att arta sig. Spännande att se vad som dyker upp i rabatterna eftersom jag inte har den blekaste aning om vad som är sått.

 Pågående projekt... Örtagården/smultron &jordgubbsland.
Rabatten på framsidan med lilla "stigen"

Om jag vann pengar skulle jag vilja köpa ett fågelbad och ett nytt träd till rabatten på framsidan. I år får det nog dessvärre det gamla döda trädet stå kvar. Annat som måste prioriteras först.... Men jag måste ändå säga att det börjar arta sig. Behöver inte "skämmas" över mina rabatter iaf... Inte längre gatans mest ogräsbetäckta plätt..haha.

I måndags var det som vanligt en sväng till öppnis som stod på schemat. Melwin tycker alltid att det är kanonroligt att komma dit och träffa de andra barnen. Även om de inte pratar med varandra verbalt ännu och han inte kryper omkring, så ser man på honom att tusen tankar flyger och far uppe i det lilla huvudet. Han iakttar och granskar hur de andra gör. Nyttigt.

 Redo för en tur till Öppnis

 
 Glader =)

Idag har vi bara varit hemma och donat. Har hunnit med att tvätta några maskiner, lagat mat till Fisen och fryst in samt bakat en kaka och lagat middag.

 Torsk i olika varianter blev det idag, så nu har vi köttgrytor, torsk, köttfärssås, linsgryta i frysen. Ska laga kyckling nästa vända.

Medan mamma lagar mat och fixar och donar... tar M gärna en liten lur bland sina leksaker i pölen...



Men när det vankas någonting att stoppa i munnen, då är de långa bläckfiskarmarna framme. Mammas lilla matvrak <3


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Bra jobbat med både inne och ute!

Om du orkar, pallar å känner för det så får ju gärna skriva något poppis recept som Melwin gillar. Vi ligger i startgroparna för att ge Elvis mat (han älskar smakisar) å lite inspiration är ju alltid trevligt! Fryser du in i barnmatsburkar el vad använder du?

2012-05-10 @ 21:12:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback