Fy skäms...

Har blivit dåligt med uppdateringar här. Inte haft ork att uppdatera här lika ofta. Vi mår dock bra allihopa och vardagslivet rullar vidare med allt vad det innebär.

Den här veckan har vi bara varit till Öppnis en dag (måndag) och de övriga dagarna har vi grejat här hemma och myst. Idag skulle vi iväg på första träffen med bokcirkelgruppen, men de ringde från biblioteket imorse och sa att det inte skulle bli någon träff idag då hon som håller i det var sjuk. Visade sig att det var tur....

Klev i vatten när jag skulle fixa iordning frukosten imorse. Blev irriterad och trodde att Älsk. hade spillt vatten och sen lämnat det utan att torka upp. Vid närmare titt, såg jag att det var diskmaskinen som hade läckt vatten. *SUCK* Hela maskinen var fylld med vatten och det hade läckt ut så att spillskyddet under var överfullt. Bara att ställa sig och ösa/torka upp. Tog flera timmar och Melfisen tyckte att det var lagom skoj att han fick sitta i babysittern ensam. Irriterad mamma och skrikande bebis... Underbara morgon!

Nu har jag torkat så gott jag kunnat och dragit fram maskinen (tur man tränar). Hoppas innerligt att det inte ska bli någon fuktskada.

Nu vaknade Fisen från sin förmiddagslur... Ska ge honom lite käk och sen ska vi dra dammsugaren och städa iordning här hemma innan det blir en tur ut i snön. Hämta paket, handla lite och ta en sväng förbi biblioteket för att låna nån bok.

Avslutar med blandad bildkavalkad från veckan so far:

 
Bra med vagn när man ska till återvinningen.

Brrrrum.... "-Så könsneutralt med en bil mamma"

Nyvaket Pyre... <3

"-Vad håller du på med mamma?"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback