längtan

Jaha... då var helgen snart slut och halva 2011 har redan passerat revy. Om man ska vara ritkigt pessimistisk så kan man börja tänka att det nu är närmre vintern igen... Men det tror jag att vi låter bli. Först ska vi njuta av en sommar och höst...

Bara 5 veckor kvar tills vi ska flytta in i huset också. Galet! Hur sjutton ska vi hinna med allt? Samtidigt längtar jag efter att slippa gå upp och ner i trapporna (börjar bli väldigt tungt) och dela tvättstuga med idioter (som tycks tro att tvätten blir bättre om de häller tvättmedel på hela tvättmaskinen) etc. Det ska bli sååå skönt att få rå om sitt eget. Då är det bara mig själv jag kan skylla på... ja och älsk. såklart ;-) hehe.
 
Tvättar för andra gången den här helgen. Skönt att få sängkläder och handdukar tvättade. Det hinns liksom inte med i veckotvätten. Då prioriteras kläderna och sängkläderna får ligga kvar i tvättkorgen.

Midsommar var förrästen bra. Blev dock väldigt sliten och vaknade med molande värk i mage och ländrygg. Ungefär som kraftig menssmärta. Antar att kroppen talade om att jag ska ta det lugnt. Tyckte dock att jag tog det jättelugnt. Gick till och med och la mig i soffan med jämna mellanrum och vilade ryggen. Tydligen inte tillräckligt lugnt dock.

Vi klurar vidare på namn till vår älskling... Det är sjukt svårt att komma överens och är dessutom mycket svårare att komma på pojknamn än flicknamn. Nu har vi dock enats om ett namn som vi båda gillar (kors i taket att vi kan komma överens utan att kompromissa om en sådan sak). Om han kommer att heta så får vi se när vi möts första gången. Kanske stämmer inte namnet överens med den person som kommer ut ur magen.

Namnet vi valt är Melvin... nu längtar vi galet mycket efter att få träffa honom! 12 veckor kvar till BF =)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback