Funderingar på boende...

Vi hade jättetrevligt igår, men idag känns det i kroppen att vi kom i säng vid midnatt. Känns som att jag har en rejäl baksmälla. Huga!

Spanar omkring på Hemnet som vanligt. Hoppas hela tiden att det ska dyka upp någonting bra och att allt ska lösa sig. Ärligt talat så börjar jag bli lite orolig för att vi inte kommer att flytta innan bebis är född. Kommer funka dåligt, minst sagt, att bo 5 trappor upp utan hiss. Kommer innebära att jag i princip blir inlåst under dagarna för att ta sig ut med barn och barnvagn nedför och uppför trapporna lär vara ett tids- och energikrävande arbete.

J. visade oss ett boKlok-hus i Bro som hon sett på Hemnet. Det ser jättefint ut (Bilder nedan). Bullerbykänsla, allt inräknat i hyran (utom hushållsel förstås) och bra med altan på baksidan där vi kan grilla och umgås. Vet dock inte riktigt om Bro är stället jag vill bo på. Hmmm?... Å andra sidan så vet jag inte vart jag vill bo.... Alla mina släktingar och bekanta bor ju i Värmland, så det spelar inte nån större roll vart vi bosätter oss omkring Sthlm, så kommer det innebära att man måste skaffa nya bekanta.

Ska nog Försöka gå på visningen 25:e. Hade varit skönt att ha hunnit klämma in ett besök på banken för att förnya vårt lånelöfte innan... ifall vi vill lägga bud menar jag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback